Termeni GDPR

Draga CLIENT, Pentru HEAS – HOBA ECOLOGIC AIR SYSTEM - protectia datelor tale este o prioritate. Pentru a fi transparenti cu privire la modul cum folosim datele personale, precum si pentru a-ti comunica care sunt drepturile pe care tu le ai cu privire la aceste date, am redat mai jos cateva informatii. Te rugam sa ne acorzi cateva minute din timpul tau, pentru a citi acest mesaj.

CE DATE CU CARACTER PERSONAL PRELUCRAM? HEAS prelucreaza datele tale cu caracter personal in conformitate cu legislatia in vigoare – Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al consiliului din 27 aprilie 2016 privind protectia datelor cu character personal si privind libera circulatie a acestor date - , in principal pentru facturarea produselor achizitionate de tine( conform codului fiscal in vigoare), precum si pentru efectuarea livrarilor catre tine prin servicii de curierat . Toate acestea le efectuam doar la solicitarea ta – scrisa sau verbala.

Date pe care le detinem despre tine :
Informatii de contact (precum numele si prenumele, adresa fizica, adresa de e-mail si numarul de telefon;
Informatii despre CNP – conform legilor si a codului fiscal in vigoare;
Informatiile necesare pentru a se realiza plata facturilor noastre (precum detaliile contului tau bancar – daca este necesar sau ni l-ai furnizat).

De ce avem nevoie de aceste date? HEAS prelucreaza datele tale pentru a realiza urmatoarele scopuri:
a. Intocmirea facturilor fiscale,;
b. Emiterea de documente de transport pentru livrarea bunurilor achizitionate de tine sau societatea pe care o reprezinti ;
c. Raspunde la cererile sau intrebarile adresate de catre tine;
d. Respectarea obligatiile legale care sunt impuse HEAS;

Catre cine transmitem datele tale cu caracter personal?
Ca regula HEAS NU transmite datele tale cu caracter personal catre terti destinatari, decat atunci cand acest lucru este necesar pentru prestarea serviciilor de expediere sau pentru respectarea anumitor obligatii ce revin HEAS in calitate de prestator de servicii . Astfel, noi transmitem datele tale catre:
a. Alte entitati partenere pentru a putea asigura livrarea coletului tau;
b. Autoritati si institutii publice atunci cand legea ne impune sau atunci cand exista o cerere formala din partea acestora;

Care sunt drepturile tale?
Intelegem importanta drepturilor pe care tu le ai in legatura cu datele tale, precum si importanta ca tu sa iti cunosti drepturile. Astfel, iti amintim ca:

a. Ai drept de acces la datele tale cu caracter personal - poti solicita confirmarea faptului ca datele tale cu caracter personal sunt prelucrate de HEAS, iar in caz afirmativ, poti solicita accesul la aceste date, precum si anumite informatii suplimentarea despre prelucrarea lor;
b. Dreptul la rectificare - poti obtine rectificarea datelor cu caracter personal inexacte, precum si completarea celor care sunt incomplete, inclusiv prin furnizarea de informatii suplimentare;
c. Dreptul de a fi uitat - in situatiile reglementate expres de lege (in special in cazul retragerii consimtamantului tau in cazul in care se constata ca prelucrarea datelor cu caracter personal nu mai este necesara), poti obtine stergerea datelor tale cu caracter personal;
d. Dreptul la restrictionarea prelucrarii - poti obtine restrictionarea prelucrarii datelor cu caracter personal in anumite situatii reglementate expres de lege;
e. Dreptul de a se opune prelucrarii datelor cu caracter personal - te poti opune in orice moment, din motive legate de situatia particulara in care te gasesti, prelucrarii intemeiate pe interesul legitim al HEAS;
f. Dreptul la portabilitatea datelor - poti primi datele cu caracter personal furnizate, intr-un format structurat, care poate fi citit automat, si poti solicita ca respectivele date sa fie transmise altui operator;
g. Dreptul de a depune plangere - poti depune plangere fata de modalitatea de prelucrare a datelor cu caracter personal de catre HEAS. Plangerea se va depune la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal;
h. Dreptul de a retrage consimtamantul - poti sa iti retragi, in orice moment consimtamantul pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de catre HEAS, in cazurile in care prelucrarea se intemeiaza pe consimtamant;

Cum poti sa iti exerciti drepturile mentionate mai sus in raport de HEAS?
Ne poti contacta pentru a-ti putea exercita drepturile prin toate caile de comunicare pe care le-ai folosit si pana acum pentru a comunica cu noi. Mai mult decat atat, ne poti contacta la adresa de mail info@hobaecologic.ro special dedicata cererilor de exercitare a drepturilor clientilor HEAS.
HEAS se va asigura ca vei primi un raspuns la solicitarile tale in cadrul termenului legal.

Ce se va intampla pe viitor?
HEAS pregateste o imbunatatire substantiala a serviciilor oferite si te asiguram de securitatea adecvata a datelor tale personale pentru a impiedica prelucrarea ilegala, pierderea, distrugerea sau deteriorarea accidentala a acestora.
Iti multumim ca esti client HEAS si speram ca si pe viitor sa ramai clientul nostrum, oferindu-ti produse si servicii de o calitate ridicata!